Results 1 to 3 of 3

Thread: Missing Icon

  1. #1
    rosennej Guest

    Default Missing Icon

    My registry cleaner keep scoming up with errors such as:
    ZAMailSafe (*.zm4)
    ------------------
    The key HKEY_CLASSES_ROOT\ZAMailSafe\DefaultIcon points to the missing icon C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\UpdClient.exe,-279. The reference should be deleted so that Windows does not try to find the icon.

    I am using the latest free version of ZoneAlarm.

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm (Free)
    Software Version:6.5

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Mikado Michigan
    Posts
    2,588

    Default Re: Missing Icon

    I have seen this before. What registry cleaner are you using. Also are you using the junk mail filter in outlook, and do you have mailsafe turned on?
    My homes are [url=http://spywarehammer.com/simplemachinesforum/index.php][b][color=#000099]SpywareHammer.com[/color][/b][/url] and [url=http://zonealarm.donhoover.net/index.html][b][color=#000099]DonHoover.net[/color][/b][/url] and [url=http://www.bleepingcomputer.com/][b][color=#000099]BleepingComputer.com[/color][/b][/url]

    [img]http://www.donhoover.net/MVP_small.png[/img]
    Consumer Security - 2011 & 2012

    Tilting at windmills hurts you more than the windmills.
    -From the Notebooks of Lazarus Long
    Senior of the Howard Families

  3. #3
    rosennej Guest

    Default Re: Missing Icon

    The registry cleaner I use is TuneUp Utilities 2006. The problem has appeared after the recent update to ZoneAlarm. I am only using the firewall.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •