Results 1 to 3 of 3

Thread: Display setting issue with startup

  1. #1
    justmehere Guest

    Default Display setting issue with startup

    Everytime I restart my computer and ZA loads, my display setting always get changed to low 8 bit.
    I can manually put them back to where they ought to be.
    How do I get ZA to stop messing with the start up settings?
    Oh, if I turn ZA off, and turn it back on........it happens and is why I know it to be the culprit.
    TIA

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:Other ZoneAlarm Product
    Software Version:6.5

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Mikado Michigan
    Posts
    2,588

    Default Re: Display setting issue with startup

    Have you looked in the ZA Logviewer to see if any system processes are being blocked?
    My homes are [url=http://spywarehammer.com/simplemachinesforum/index.php][b][color=#000099]SpywareHammer.com[/color][/b][/url] and [url=http://zonealarm.donhoover.net/index.html][b][color=#000099]DonHoover.net[/color][/b][/url] and [url=http://www.bleepingcomputer.com/][b][color=#000099]BleepingComputer.com[/color][/b][/url]

    [img]http://www.donhoover.net/MVP_small.png[/img]
    Consumer Security - 2011 & 2012

    Tilting at windmills hurts you more than the windmills.
    -From the Notebooks of Lazarus Long
    Senior of the Howard Families

  3. #3
    justmehere Guest

    Default Re: Display setting issue with startup

    Not that I can see. jmh

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •