Results 1 to 2 of 2

Thread: VSMON CPU USAGE

  1. #1
    abaconian Guest

    Default VSMON CPU USAGE

    I have a new Acer 5920 laptop running Vista Home. I have loaded on the Vista version of ZASS, and I see that vsmon is using 50 per cent of my CPU all the time. This is not happening on my XP laptop. Any suggestions please? I have read fixes here that require a clean uninstall, but does that possible solution relate to Vista?

    ZoneAlarm Security Suite version:7.1.078.000
    TrueVector version:7.1.078.000
    Driver version:7.1.078.000
    Anti-virus engine version:3
    Anti-virus signature DAT file version:20070827015000
    Anti-spyware engine version:5.0.162.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200708.2275
    AntiSpam version:5.0.0.8843

    Operating System: Windows Vista Home Premium
    Software Version: 7.1 (Vista)
    Product Name: ZoneAlarm Internet Security Suite

    Message Edited by Abaconian on 08-29-2007 12:25 PM


    I have now found that if I turn UAC off, then disable the wireless lan, vsmon drops to zero usage. I cannot do this with UAC on.

    Message Edited by Abaconian on 08-29-2007 03:58 PM

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,677

    Default Re: VSMON CPU USAGE

    Hi!please report the issue to ZA technical support at: www.zonelabs.com/tsform Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •