Results 1 to 3 of 3

Thread: TrueVector Service keeps causing errors.

  1. #1
    riot Guest

    Default TrueVector Service keeps causing errors.

    I just installed ZoneAlarm Security Suite 6.5.700.000 and it keeps popping up error messages. It appears that vsmon.exe is causing problems with msvcrt.dll, as you can see by these screenshots:I never had this problem with the last version. I even formatted and re-installed Windows, and that didn't correct the problem. Anyone have any ideas?

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite
    Software Version:6.5

  2. #2
    socalreviews Guest

    Default Re: TrueVector Service keeps causing errors.

    I don't remember ever seeing that msvcrt.dll error while using any version of ZA but from some quick research it appears to be related to known problems with the Microsoft C runtime libraries. This problem can be caused by installing additional older MS software such as an old version of MS Works with outdated runtime libraries after you installed and updated Windows. How or why this error is effecting your Windows XP installation with the new ZA and not most other people's installations is a mystery but there possibly are other people experiencing the same problem who have not posted here. There is some current information available from Microsoft relating to bugs in some of their software such as Visual Studio 6.0 that cause this error and they have some recommended fixes for it. You are going to have to search and read for more information about this error and see how it applies to your system's software installation.

    This is a MS support link with a description of the problem.

    http://support.microsoft.com/?kbid=192123

    This MS link seems to offer some suggestions of how to fix the problem.

    http://support.microsoft.com/kb/190536/EN-US/

    Here is another MS link regarding a separate known problem with that error.

    http://support.microsoft.com/?kbid=296551

  3. #3
    jasen1970 Guest

    Default Re: TrueVector Service keeps causing errors.

    I am getting a similar error, if not the same one, and tried fixing it by uninstalling and removing any registry info, then reinstalling ZA Pro. It stopped for about a week or so but has now restarted closing Truevector once more. What do I do now?
    Jasen

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •