Results 1 to 2 of 2

Thread: Za Internet Security Suite

  1. #1
    manso Guest

    Default Za Internet Security Suite

    Having used the ZA free offering for several years, I decided to upgrade to the ZA Internet Security Suite on 30th Nov. i.e. yesterday.Since installing, I have found that when I get to the end of an internet session, by clicking
    X
    on the webpage, the webpage empties of content except for the "header"
    and it is
    a minute or more
    before that disappears. Subsequent log-ons are a great deal slower than
    I am used to.UK user, Windows XP Service Pack 2, recently cleaned computer with Norton Systemworks
    Basic, bought 29th Nov.
    Can anyone shed light?


    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: Za Internet Security Suite


    <BLOCKQUOTE><HR>manso wrote:
    Having used the ZA free offering for several years, I decided to upgrade to the ZA Internet Security Suite on 30th Nov. i.e. yesterday.Since installing, I have found that when I get to the end of an internet session, by clickingXon the webpage, the webpage empties of content except for the "header"and it isa minute or morebefore that disappears. Subsequent log-ons are a great deal slower thanI am used to.UK user, Windows XP Service Pack 2, recently cleaned computer with Norton SystemworksBasic, bought 29th Nov.Can anyone shed light?

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

    <HR></BLOCKQUOTE>Welcome to the Zone Alarm User Forum I'll try to shed some light on you problem..1.) using ZoneAlarm Internet Security Suite (ZASS) all visits to any WebSite are Controled and Regulated by the "PRIVACY/ Site-List" segment of Zone Alarm..

    on the lower Left side of ZA Control Center is the Privacy section Click on that, then Click on the "Site-List" tab, the look down the list for the Web-site your are having a problem with

    Then Click on the Address and Click the "Option" button on the Lower Right, to pop-up a windows to Custom Tailor settings for that site.

    Or change Red X to Green check-marks for that URL/Web-site..

    If you can't Access a Website at all, you can Look at the "Privacy/Main tab" and Turn Off all three Settings" and try to access the web-site again..

    2.) "Subsequent log-ons are a great deal slower thanI am used to"

    this could be cause by a Bug in an older version of Zone Alarm Security Suite, if your not using ZASS 7.0.462.000



    ---------------------------------------
    My XP Configuration:
    ZoneAlarm Security Suite version:7.0.462.000
    TrueVector version:7.0.462.000
    Driver version:7.0.462.000
    Anti-virus engine version:3
    Anti-virus SDK version:5.0.1.82
    Anti-virus signature DAT file version:931039237
    Anti-spyware engine version:5.0.187.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200711.2925
    AntiSpam version:5.0.6.8903



    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •