Results 1 to 5 of 5

Thread: Backup software won't run

  1. #1
    wcollier Guest

    Default Backup software won't run

    Since installing ZoneAlarm Internet Security last week, my backup software (PC BAckup by Stompsoft) won't run unless I completely shut ZoneAlarm down. Anyone have suggestions why this is happening?

    I'm using WindowsXP Pro.

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    East Coast of Florida - Lightening/Shark Bite Capital of the World
    Posts
    2,477

    Default Re: Backup software won't run



    Hi!

    Welcome to the Forum!

    This sounds like your ZA settings are corrupted and you may need to reset the ZA database.

    Note: this procedure will fix it but you will loose all your ZA custom settings.

    1.) Hold down the Ctrl and Shift keys together
    2.) Right click on the ZA icon near your clock
    3.) Choose 'Reset' from the box that comes up
    4.) Choose Yes on the Reset Settings dialog box
    5.) When prompted, choose OK to restart your system
    6.) Follow the on screen configuration prompts after reboot

    PLEASE keep me posted on your results, THANKS.

    SlyFox
    "Politeness costs nothing and gains everything".

    Click here for ZA Support

    Avail. 24x7 - Excl. Holiday













  3. Default Re: Backup software won't run

    Thanks, Sly.

    I tried the reset but it didn't fix it. Oddly enough, I figured out that ZA doesn't like the backup directory. If I shut down ZA, it backs up fine, but if it's on, the Backup software shuts down. I tried changing the default directory and it seems to work ok now. *keeping fingers crossed*

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: Backup software won't run


    <BLOCKQUOTE><HR>wcollier wrote:
    Thanks, Sly.

    I tried the reset but it didn't fix it. Oddly enough, I figured out that ZA doesn't like the backup directory. If I shut down ZA, it backs up fine, but if it's on, the Backup software shuts down. I tried changing the default directory and it seems to work ok now. *keeping fingers crossed*
    <HR></BLOCKQUOTE> to the Zone Alarm User Forum.. Thank You for your Feedback..If you continue to have problems with your Backup program, Here is another Backup Utility that works well with all versions of Zone Alarm..http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...message.id=159
    --------------------------------------------------------
    My XP Configuration:
    ZoneAlarm Security Suite version:7.0.462.000
    TrueVector version:7.0.462.000
    Driver version:7.0.462.000
    Anti-virus engine version:3
    Anti-virus SDK version:5.0.1.82
    Anti-virus signature DAT file version:943224451
    Anti-spyware engine version:5.0.187.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200801.3215
    AntiSpam version:5.0.6.8903
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #5
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    East Coast of Florida - Lightening/Shark Bite Capital of the World
    Posts
    2,477

    Default Re: Backup software won't run

    Hi wcollier,

    You are welcome. Hopefully your issue will remain fixed, if not PLEASE post back,THANKS

    Thank you for your time and have a nice evening!

    Sly
    "Politeness costs nothing and gains everything".

    Click here for ZA Support

    Avail. 24x7 - Excl. Holiday













Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •