Results 1 to 2 of 2

Thread: ZASS Program Control/Components does not display anything

  1. #1
    rrzepher Guest

    Default ZASS Program Control/Components does not display anything

    I upgraded to ZASS 70.483.00 to fix the Microsoft Bug and I just noticed tonight that the components screen is not displaying anthing.
    The programs screen works fine.
    Is there a bug/problem with 70.483 related to the Components function? It worked fine on earlier versions.

    Ron

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    naivemelody Guest

    Default Re: ZASS Program Control/Components does not display anything

    If you've just installed a new ZA Suite - it will usually come to you in 'learning mode' where Program Control level is at ~'Medium~Learning mode' and Component control is off &gt; but after two weeks will auto go 'High and Componet will be turned on.' Learning mode is to allow ZA to adapt to 'your usual pc/ net activities - with less ZA alerts - learning your program/ net habits.'<hr>You 'have the option' to: let it stay in learning mode for a few days/ a week (let's say) and let it auto upgrade to 'high'
    or immediately go to full &gt; 'High' = Program control and &gt; Custom &gt; Enable component control - your choice/ your discretion.~ Program Control &gt; Main &gt; High ~ you may see more ZA alerts (hopefully you will recognize the 'usual trusted files.')<hr>NaiveMelody NYC 7-31-08 - Got To Give It Up - Marvin Gaye

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •