Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: File system performance problem with ZA free 7.0.408+

  1. #11
    mattias Guest

    Default Re: File system performance problem with ZA free 7.0.408+

    <blockquote><hr>fax wrote:
    are you running XP prior to SP2?</blockquote>

    As discussed previously in another section of the forum, yes.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: File system performance problem with ZA free 7.0.408+

    Hi!
    indeed.. unfortunately this is the problem (as we have tried to explain to you in the other thread).
    Core network files have been changed in SP2 and ZA too.

    With the consequence that current ZA does not support any version of XP prior to SP2.
    The same applies to Microsoft that do not support any version of XP prior to SP2.

    Hope this clarify the issue.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #13
    mattias Guest

    Default Re: File system performance problem with ZA free 7.0.408+

    No. Running XP SP2 with all the patches, ZA free 7.0.377 runs just fine while 7.0.408 does NOT. (Downgrading back to 7.0.377 still works fine, so the problem is with ZA, not with the rest of the system)
    It all comes down to the parallell question: What on earth did the Check Point guys do in the 7.0.408 release...?
    Guess that question will never be answered.
    Thanks for trying to help out, but unless you have some inside specifics on the 408 build, I guess there is nothing more you can do.


    <blockquote><hr>fax wrote:
    Hi!
    indeed.. unfortunately this is the problem (as we have tried to explain to you in the other thread).
    Core network files have been changed in SP2 and ZA too.

    With the consequence that current ZA does not support any version of XP prior to SP2.
    The same applies to Microsoft that do not support any version of XP prior to SP2.

    Hope this clarify the issue.

    Cheers,
    Fax
    <hr></blockquote>

  4. #14
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: File system performance problem with ZA free 7.0.408+

    Hi!
    sorry, so you are running XP SP2?
    Your previous message says the contrary.

    And indeed I know that 337 have no problem with SP1 but all ZA after have issues with SP1.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #15
    mattias Guest

    Default Re: File system performance problem with ZA free 7.0.408+

    Sorry, my bad. Yes, I am running XP SP2 (and ZA 7.0.377).


    <blockquote><hr>fax wrote:
    Hi!
    sorry, so you are running XP SP2?
    Your previous message says the contrary.

    And indeed I know that 337 have no problem with SP1 but all ZA after have issues with SP1.

    Cheers,
    Fax
    <hr></blockquote>

  6. #16
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: File system performance problem with ZA free 7.0.408+

    Ah! OK...
    Sorry... I misunderstood...

    Does it happen only on one system?
    Can you try on other PCs?

    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •