Hi
I have set log options to
log all alerts in custom and advanced.
Problem:My partner uses some financial sites these are in trusted zone there is a problem with 2 of them:selftrade and Icesave.
After logging in hyperlinks don't work on the site toolbar. Load bar gets to 50% then hangs.When zone alarm is disabled then the links work.
I can see nothing in the zone alarm log that shows what is being blocked. Although the icon monitor flashes red at a low level.
Log:Files\MioNet\jvm\bin\MioNet.exe,100.100.100.25 0:1082,N/A
ZLUpdate,2008/09/03,09:49:32 +1:00 GMT,,,Auto
ZLUpdate,2008/09/03,09:49:36 +1:00 GMT,,,Auto
LOCK,2008/09/03,10:21:22 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,,N/A
LOCK,2008/09/03,10:21:24 +1:00 GMT,UPS-Status.exe,,N/A
LOCK,2008/09/03,10:21:24 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,,N/A
LOCK,2008/09/03,10:21:26 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,100.100.100.200,N/A
LOCK,2008/09/03,10:21:26 +1:00 GMT,MioNetManager.exe,,N/A
LOCK,2008/09/03,10:21:38 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,,N/A
LOCK,2008/09/03,10:21:46 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,,N/A
LOCK,2008/09/03,10:22:14 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,216.168.252.110,N/A
LOCK,2008/09/03,10:22:14 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,192.168.1.254,N/A
LOCK,2008/09/03,10:22:16 +1:00 GMT,Java(TM) Platform SE binary,,N/A
AV/treatment,2008/09/03,10:31:54 +1:00 GMT,,,,Auto
ZLUpdate,2008/09/03,10:47:32 +1:00 GMT,,,Auto
ZLUpdate,2008/09/03,10:47:34 +1:00 GMT,,,Auto
NB: Mionet is my network drive and not turned on.
The activity in question occured at about 10:30 to 10:40.
I am using Internet Explorer 8.0.6001.18241
Thanks.




Operating System:Windows XP Pro
Software Version:7.0
Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite