Results 1 to 2 of 2

Thread: Long delay going from screen saver back into operation

  1. #1
    nuthablues Guest

    Default Long delay going from screen saver back into operation

    Hi Everyone,Since installing 2009 ZoneAlarm Internet Security Suite on three computers the following problem has occurred. On the two computers that have administrator passwords it takes1 & 1/2 minutes to go from screen saver back to operating mode where the mouse once again will respond to commands. This does not happen on my other computer that does not use an administrator password.Thanks for any advice.nuthablues

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,470

    Default Re: Long delay going from screen saver back into operation


    <BLOCKQUOTE><HR>nuthablues wrote:
    Hi Everyone,Since installing 2009 ZoneAlarm Internet Security Suite on three computers the following problem has occurred. On the two computers that have administrator passwords it takes1 &amp; 1/2 minutes to go from screen saver back to operating mode where the mouse once again will respond to commands. This does not happen on my other computer that does not use an administrator password.Thanks for any advice.nuthablues

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

    <HR></BLOCKQUOTE>Hello, to the Zone Alarm User Forum..ZoneAlarm is still investigating and collecting data on the Slow shutdown, slow coming out of Standby and slow logging off user issue. The automatic update for 8.0 was turned off We recommend that users uninstall 8.0 and reinstall 7.0.483.000 http://download.zonealarm.com/bin/fr...seHistory.htmlor try the New Possible BETA Fix 8.0.055.000 and Report your Details good or bad to the BETA Developers..When a improved version is ready the automatic update notification will let you know in the client.
    --------------------------------------------------------
    My XP SP3 :
    ZoneAlarm Security Suite version:8.0.055.000 (32-Bit) BETA
    TrueVector version:8.0.055.000
    Driver version:8.0.055.000
    Anti-virus engine version:6.0.2.678
    Anti-virus signature DAT file version:960387405
    Anti-spyware engine version:5.0.202.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200809.4695
    AntiSpam version:5.0.61.9957
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •