Results 1 to 3 of 3

Thread: Can't connect to internet with ZA up and running

  1. #1
    boobuus Guest

    Default Can't connect to internet with ZA up and running

    Hi,Not computer savy here.
    When I called ATT to help me with my connection problem, they suggested turning off ZA.
    By doing that, I was able to get online.
    But I don't want to do that without ZA.
    What do I do to get these two things compatable again?
    I'm running Windows XP.
    By the way, something about a "Vector" came up in a pop up window, that it was disabled or shutting down.
    Can't remember exactly and it hasn't happend again.

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    stupefy Guest

    Default Re: Can't connect to internet with ZA up and running

    Every time ZoneAlarm is shut down, manually, or by rebooting or shutting the computer down, you will see that pop-up window each
    time informing you that ZoneAlarm is shutting down.....
    Lets try an Reset of ZoneAlarm:
    Disable All and Any Other Security Software Completely (including at startup)
    Open ZoneAlarm to place the ZoneAlarm Icon in the System Tray Down by the Clock and then Close the ZoneAlarm Interface
    Hold the Ctrl + Shift Keys Down on the Keyboard and RightClick the ZoneAlarm Icon Down by the System Clock and Choose Reset
    Follow the Instructions
    During the Installation Process ZoneAlarm will ask if you want to Scan the System for Applications, Click the Button
    in the Lower Right to Allow Scanning of the System for Applications.....on the Bottom Left of that same page Leave the
    Box Enabled 'Automatically Configure My Network' and proceed with the Scan and Directions.....
    An Window will Pop-Up Informing you that an New Network was Found
    Name the Network and Enable the Radio Button: 'Allow into Trusted Zone' and then Proceed.....
    You will have to reconfigure some of your settings afterwards but your connection should work.....

  3. #3
    boobuus Guest

    Default Re: Can't connect to internet with ZA up and running

    Thank you for your help.
    I'll give it a go.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •