Results 1 to 4 of 4

Thread: [Resolved - Updated VISTA + ZA] ZAL don't work with Vista & IE8

  1. #1
    magor3 Guest

    Default [Resolved - Updated VISTA + ZA] ZAL don't work with Vista & IE8

    My system is:
    WIndows Vista Home Premium
    IE8 ver 8.0.6001.18813
    Versione di ZoneAlarm:7.1.254.000
    Versione di TrueVector: 7.1.254.000
    Versione del driver: 7.1.254.000


    If I use FIrefox all work correctly, but if I try to use IE this program is blocked by ZAL!
    In the windows "Avvisi e log" (I'm Italian) of ZAL I see:
    Program iexplore.exe, in uscita, Bloccato

    Could you help me?

    Mani thanks
    Last edited by fax; August 19th, 2009 at 11:45 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: ZAL don't work with Vista & IE8

    Hi!
    You are using a very very old version of ZA.
    Remove 7.1 and update to the latest.

    Note that to work correctly you should install the Service Pack 2 for VISTA.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    magor3 Guest

    Smile Re: ZAL don't work with Vista & IE8

    Very good!

    I installed the service pack 2 of Vista; then I installed:

    ZoneAlarm version:8.0.298.000
    TrueVector version:8.0.298.000
    Driver version:8.0.298.000


    and now it's all OK (I hope ).

    Many many many many thanks!!!

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: ZAL don't work with Vista & IE8

    You're welcome!

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •