Results 1 to 2 of 2

Thread: Ver. 9.0 Anti Virus Not updating

  1. #1
    stevesmudge Guest

    Default Ver. 9.0 Anti Virus Not updating

    Hi there

    I have Zone ALarm internet security suite. I have had the same issue. I had version 8 installed which doesn't seem to detect an upate to version 9 has been released. I went to the website, downloaded version 9, uninstalled version 8 then after reboot put the latest update on my computer. Everything now OK

    Steve

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Post Re: Ver. 9.0 Anti Virus Not updating

    Quote Originally Posted by stevesmudge View Post
    Hi there

    I have Zone ALarm internet security suite. I have had the same issue. I had version 8 installed which doesn't seem to detect an upate to version 9 has been released. I went to the website, downloaded version 9, uninstalled version 8 then after reboot put the latest update on my computer. Everything now OK

    Steve
    I'm Glad Ver 9.0 is working OK for you..

    1.) I move your Message into it's on Trend to Prevent "Hi-Jacking" of another users Request for Help..

    2.) When A New Product update is made available, it is Standard Policy to NOT TURN ON the Automatic Update Notice function for several Weeks, just in case a New Bug shows up after an Extensive BETA Testing Session..
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •