Results 1 to 2 of 2

Thread: Delay in TrueVector Services starting in version 2.x

  1. #1
    PCurrie Guest

    Default Delay in TrueVector Services starting in version 2.x

    Hello

    I work in a corporate environment and we run and old version of ZoneAlarm Pro V 2.6.362.

    We have suddenly had an issue with the ZoneAlarm services being delayed when booting up, or not starting at all.

    If we tell the user to leave the control+alt+delete screen and not signon we have had some success with the services starting automatically.

    Then only changes we have added recently is to disable usb devices throught the registery and setup central management of zonealarm to push the config.ini files to them.

    Any suggestions welcome.
    Thanks
    Last edited by Forum-Moderator; September 16th, 2009 at 01:29 PM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Carlos, California
    Posts
    1,641

    Default Re: Delay in TrueVector Services starting in version 2.x

    Sorry no support is given for an almost 8 year old version.

    Reason is because your exposing the system and the company to huge number of security threats that a 2.x product cant protect you from and has security issues in itself.

    Forum Moderator
    Last edited by Forum-Moderator; September 16th, 2009 at 01:29 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •