Results 1 to 4 of 4

Thread: Getting false login prompts

  1. #1
    biggie_rat Guest

    Default Getting false login prompts

    I'm using ZASS v9.0.083 and I'm getting prompted to log in to sites I've never heard of. It's just a small window which appears asking for a username and password. One of them was for ciao.net or something. When I tried to copy it to see what it was, it wouldn't let me copy so I have no idea if this is some sort of attempted exploit or not.

    Anyone know anything about it?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: Getting false login prompts

    Hi!

    please proceed with the standard cleaning procedure as detailed here. Follow ALL steps.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    biggie_rat Guest

    Default Re: Getting false login prompts

    Thanks. I did all that and it found nothing. One thing puzzles me though: it seems to stop after scanning 99% and it says it's finished scanning. Does that matter?

    Also tried with MalwareBytes but that didn't find anything either.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: Getting false login prompts

    Hi!
    99% is due to the old ZA version that are you running, update to the latest.

    Then you did not complete all steps. Let the system to be screened by malware experts, last point in the list.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •