Results 1 to 3 of 3

Thread: ZA/Windows Security Center Issue with Vista 64 and Win7 64-bit

  1. #1
    zooll Guest

    Default ZA/Windows Security Center Issue with Vista 64 and Win7 64-bit

    I can confirm I have the same Security Center Cosmetic Issue since upgrading from ver 9.0.083.000 to ver 9.0.114.000 on my Vista64 SP2. This occurs from a straight upgrade and a clean install using the ZA Cleaning tool to remove the previous version.

    I also get this same error on a brandspanking clean Windows7-64 RTM installation too.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: ZA/Windows Security Center Issue with Vista 64 and Win7 64-bit

    Hi!

    what issue, please report directly to ZA support. Link in my signature.
    Also check the web on how to reset corrupted WSC repository. This usually fix the problem.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    zooll Guest

    Default Re: ZA/Windows Security Center Issue with Vista 64 and Win7 64-bit

    Hi,

    Sry, this was supposed to be a reply to someone elses thread regading this issue. I was timed out for an extended period, then logged back in and for some reason, it posted as a new message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •