Results 1 to 5 of 5

Thread: ZA 9.0.114 Vista Security Alert

  1. #1
    Schnufi Guest

    Default ZA 9.0.114 Vista Security Alert

    Hello

    The Vista SP2 security always alert that none of the firewall Zone nor vista own firewall are started. I can see that ZA ist started. I can press ZA starting, but nothing happen with the alert.

    When I start the Vista Firwall then the alert disapear. Strange.

    When I stopp ZA for about 2 minutes and start ZA again, then the alert disapear.

    Unfortunately after rebooting it starts again.

    I try to reinstall ZA, but nothing changes.

    Please help me.

    Regards, Roger

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,288

    Default Re: ZA 9.0.114 Vista Security Alert

    Hi!
    remove ZA with the ZA removal tool, then

    1. Run this tool (right click and run as administrator) to reset your corrupted VISTA repository;
    2. Turn on windows firewall;
    3. Check windows security center is working (detecting windows firewall)
    4. Now install ZA again. You need to install while logged as administrator.

    Next time you should post better information about your installed ZA.
    Right click the ZA icon near the clock --> about --> copy to clipboard --> paste it here

    Cheers,
    Fax
    Last edited by fax; October 11th, 2009 at 02:12 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Schnufi Guest

    Default Re: ZA 9.0.114 Vista Security Alert

    Hi Fax
    Thanks for your help.

    I will try this.

  4. #4
    Schnufi Guest

    Default Re: ZA 9.0.114 Vista Security Alert

    I have done exactly everything, but after reinstall. The same thing happen again.

    I have check the laptop with Spy& bot, Malwarebytes, Supermalware, avira Antiviurs, squared freescan - nothing on laptop.

    Suprising, once, yesterday after booting the security alert didn't appear. Today it appear again. Strange.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,288

    Default Re: ZA 9.0.114 Vista Security Alert

    Quote Originally Posted by Schnufi View Post
    I have check the laptop with Spy& bot, Malwarebytes, Supermalware, avira Antiviurs, squared freescan - nothing on laptop.
    Far too many tools on the system, not surprised the WSC is broken.
    You should run ONE main tool and MAY BE if you REALLY need a secondary tool that works ONLY on demand and that does not load services in the background (a rarity nowadays).

    Remove everything, clean remant of all of them (you can use this tool to check you really removed everything), wipe out WSC. Install back ONE only

    A nice backup before the above is recommended.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •