Results 1 to 4 of 4

Thread: Windows 7 no icon and cant access interface.

  1. #1
    Mcerss Guest

    Default Windows 7 no icon and cant access interface.

    Hi all

    Have been trying the latest version of za extreme security 9.1 and had a power cut a few hours ago so windows did not shut down properly. Zone seems to be running in the background but there is no icon and when i try to load the interface from the start menu i see the icon for a sec and it goes.

    I am running windows 7 extreme 32 bit

    Any ideas??

    Thanks

  2. #2
    naivemelody Guest

    Default Re: Windows 7 no icon and cant access interface.

    Click here > http://forums.zonelabs.com/showthread.php?t=71838

    A little reading around the forum - helps. Use 'search' for windows 7 - see past posts.

    Have you 'propery- un-installed any pre-installed security software before installing ZA?
    Click here > http://forums.zonelabs.com/showthrea...076#post270076

    Installed Microsoft Essentials? needs to be un-installed.

  3. #3
    Mcerss Guest

    Default Re: Windows 7 no icon and cant access interface.

    Quote Originally Posted by naivemelody View Post
    Click here > http://forums.zonelabs.com/showthread.php?t=71838

    A little reading around the forum - helps. Use 'search' for windows 7 - see past posts.

    Have you 'propery- un-installed any pre-installed security software before installing ZA?
    Click here > http://forums.zonelabs.com/showthrea...076#post270076

    Installed Microsoft Essentials? needs to be un-installed.
    This is not the same problem. Sorry i should of gave you more info.

    The full problem is that i dont have a icon in the bottom right hand corner and the interface wont load at all. I have a windows important message in the bottom right hand corner.

    It says to start zone alarm extreme anti virus. So i click it get a permission request to start multifix, select yes.

    It tries to start it but then it closes again.

    I unistalled the za with the cpes_clean and reinstalled but still no joy and its blocking some of my apps now i.e. goggle chrome and bit torrent.

    I also went into msconig and deselected all none za start up programs and restarted but still no joy.

    Any ideas??

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,288

    Default Re: Windows 7 no icon and cant access interface.

    Probably the best is to have a fresh install of the system.
    Something must have been corrupted with the cut off.

    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •