Results 1 to 4 of 4

Thread: DEP issues installing Extreme Security

  1. #1
    jac457 Guest

    Default DEP issues installing Extreme Security

    I am trying to install the Extreme Security on my laptop with Vista Home Premium amd when it gets to 89% it closes because of the DEP settings.

    I tried to add the .exe file to allow it to work and it still will not install.

    I have tried this several times with no luck.

    Any suggestions?


  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: DEP issues installing Extreme Security

    I have seen this before... was it on an ACER or Toshiba or Lenovo?
    Its an incompatible software running there...

    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    jac457 Guest

    Default Re: DEP issues installing Extreme Security

    It is an ACER with Vista Home Premium and I had the ZA Security Suite running on it before. I installed it fine on my Toshiba with Vista Ultimate.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: DEP issues installing Extreme Security

    Ok.. thats the issue.

    See here:
    http://forums.zonealarm.com/showpost...56&postcount=8

    Cheers,
    Fax
    Last edited by fax; January 9th, 2010 at 10:53 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •