Results 1 to 1 of 1

Thread: Toolbar shows Forcefield working but control panel does not!

Threaded View

  1. #1
    milkman71 Guest

    Default Toolbar shows Forcefield working but control panel does not!

    Hi,
    I am not sure how to fix it but I found out that I can't open an unprotected browser window anymore. There is no option in the windows toolbar. Also, When I open ZA control center and go to the Browser security section it lists "ForceField off" yet the button is filled in on the "on" button. I have tried to turn it off and then back on but it still lists it as being turned off. Should I try a complete removal and reinstallation? Also, when I Right Click on the Z icon in the taskbar the "open Unprotected Browser" selection is "greyed out" and unable to be selected.

    Version info:
    ZA ES version 9.1.008.000
    TruVector 9.1.008.000
    Driver Version 9.1.008.000
    AV/AS 8.0.2.42 DAT version 1009991680
    Antispam 6.0.0.2383
    ZA ForceField 1.5.53.4

    And From ForceField toolbar
    ZA ForceField 1.5.53.4
    Spyware Scanner 1.5.53.69
    Anti-Phising Database 1.2.104.0
    Spyware Sites Database 04.040

    Also Using Windows XP Home Edition SP3
    The computer is a Desktop From Gateway with a pentium 4 2.53 GHz and 1.0 GB of RAM
    Last edited by milkman71; January 19th, 2010 at 08:19 AM. Reason: forgot to add info

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •