Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Asking for Vista SP1 in Win 7 install --> Check compatibility tab

  1. #1
    thudson56 Guest

    Exclamation [SOLVED] Asking for Vista SP1 in Win 7 install --> Check compatibility tab

    I am installing Zone Alarm 9 in Windows 7. I have downloaded the latest file from CNET but when I click on the executable to install it, I get a message saying I need to install service pack 1 for Vista. I have deleted the first download and downloaded the file again, but I get the same result. Anyone know why?
    Last edited by fax; February 19th, 2010 at 02:04 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Asking for Vista SP1 in Win 7 install

    Hi!
    there has been several posts about this problem. You may want to search this board about it. If I remember well some users managed to resolve it by running the installer from a USB stick rather than running it from the desktop.

    Hope this helps.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Roy124 Guest

    Default Re: Asking for Vista SP1 in Win 7 install

    This fault occurs with version 90_008_000 but did not occur with 90_114_000. However 90_114_000 gives an error that it is for a pre-release version of Windows 7.

    ZA offered me a chance to try 91_118-000 but that returns the same Vista error.

    ZA Help has just come up with the following fix for the Vista SP issue:

    Please download ZoneAlarm, make sure to save it and not run it.

    Once done, right-click the installer, then click properties, and then click the compatibility tab.

    Make sure that nothing is checked, and make sure that Windows Vista is not chosen.

    Once done, click the apply button, click ok, and then install ZoneAlarm.

    I have not tried this yet but . . . looks good.
    Last edited by Roy124; February 9th, 2010 at 12:38 PM.

  4. #4
    Roy124 Guest

    Default Re: Asking for Vista SP1 in Win 7 install

    It worked.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: [SOLVED] Asking for Vista SP1 in Win 7 install --> Check compatibility tab

    Thank you Roy124 for posting the solution!

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ZA Extreme Install error - No SP1 but I am on win7
    By Patto21 in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 7
    Last Post: July 26th, 2010, 01:30 AM
  2. ZES 9.1.008 says I need Vista SP1 on a Win 7 install
    By HiYoSilver in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 0
    Last Post: January 26th, 2010, 05:29 AM
  3. Compatibility Windows Vista 32 Bit(SP1) with 8.0.020.000.en
    By rialedimulit in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 5
    Last Post: February 28th, 2009, 06:49 AM
  4. Re: Compatibility with Vista SP1 RC
    By aezazi in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 2
    Last Post: December 21st, 2007, 08:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •