Results 1 to 2 of 2

Thread: Zone Alarm and Adobe Photoshop CS3

  1. #1
    Brenda Callaway Guest

    Default Zone Alarm and Adobe Photoshop CS3

    Why is ZoneAlarm interfering with Adobe Photoshop CS3? It just started doing it today. If ZoneAlarm is on, then when I try to load Adobe Photoshop CS3, I get the usual:

    "You cannot use this product at this time", etc, etc.

    When I shut down ZoneAlarm, Photoshop CS3 works just fine.

    Dell Dimension 8400, Service Pack II,
    Windows XP PRO, 2GB Memory.
    ZoneAlarm Security Suite.

    Thank you very much.
    Brenda

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,463

    Post Re: Zone Alarm and Adobe Photoshop CS3

    Quote Originally Posted by Brenda Callaway View Post
    Why is ZoneAlarm interfering with Adobe Photoshop CS3? It just started doing it today. If ZoneAlarm is on, then when I try to load Adobe Photoshop CS3, I get the usual:

    "You cannot use this product at this time", etc, etc.

    When I shut down ZoneAlarm, Photoshop CS3 works just fine.

    Dell Dimension 8400, Service Pack II,
    Windows XP PRO, 2GB Memory.
    ZoneAlarm Security Suite.

    Thank you very much.
    Brenda
    This Forum exist to allow Volunteer experienced Zone Alarm Users to help the Few Users who encounter a problem with ZoneAlarm and need to be guided in the right direction..

    Please Contact ZA Tech Support Directly with Details of your Conflict with Photoshop CS3..

    Please Post back to the Users of this Forum with your Progress Report..
    --------------------------------------------------------
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: February 8th, 2009, 03:17 PM
  2. Alert! Zone Alarm Internet Security Suite v8.0.015.000 can cause Photoshop to hang on loading
    By firstfractal in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 6
    Last Post: October 2nd, 2008, 03:00 PM
  3. Problems with Adobe Photoshop Elements 6.0??
    By hedera in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: May 3rd, 2008, 05:12 PM
  4. Adobe & Free Version of Zone Alarm
    By bon_bon in forum Off-Topic
    Replies: 2
    Last Post: February 26th, 2008, 12:58 AM
  5. Photoshop issues
    By fingerprints in forum Common Program Settings
    Replies: 0
    Last Post: July 23rd, 2006, 01:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •