Results 1 to 5 of 5

Thread: System restore fials to complete after upgrade to ZASS9.1

  1. #1
    eliuri Guest

    Question System restore fials to complete after upgrade to ZASS9.1

    Hello:

    I recently upgraded to ZASS 9.1.008.00 from ZASS 7.0

    I've used System restore with no problems many times in the past.

    However, since I've upgraded to Zone Alarm Security Suite 9.1.008.00 ,

    I get a reading:

    "System Restore: Restoration Incomplete" and that the system could not restore to the point I asked it to.

    This happens regardless of which restore points I use. Regardless of how recent the restore point. It continued even after I flushed all the restore points , and created a fresh one.

    This continues even after I uninstalled the Zone Alarm Toolbar via the control Panel.

    I use System Restore a lot, so this is a major annoyance.

    Has anyone else noticed this problem as well? Any solutions?

    Thanks in advance:

    Eliuri

    ===============

    Windows XP Professional Edition SP3

    Zone Alarm Security Suite: 9.1.008.00

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: System restore fials to complete after upgrade to ZASS9.1

    See here:
    http://forums.zonealarm.com/showpost...05&postcount=5
    There are no known issues with system restore with ZA 9.1.

    Note that system restore can corrupt ZA. System restore should be used only for emergencies not as an image tool.
    You should use a proper backup/image tool instead.

    Fax
    Last edited by fax; February 24th, 2010 at 01:13 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    eliuri Guest

    Question Re: System restore fials to complete after upgrade to ZASS9.1

    Hi Fax:

    I did use the ZA Cleaner tool to completely remove ZASS 9.1.008.000.

    I tried running System Restore four consecutive times with ZASS removed, and it worked flawlessly.

    When I reinstalled the ZASS 9.1.0008.000 , it failed half of four times. I was able to run it via Safe Mode, however.

    This does seem to suggest that the ZASS is somehow interfering with Windows XP 's system restore function.

    -eliuri

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: System restore fials to complete after upgrade to ZASS9.1

    Uuuhm, have you actually read the link originally posted as an answer?
    I am copying here below in case you has difficulties in following it.

    Hi Dave1622,

    Do you have CCleaner installed?????

    I, and others who post here (eg charles_B), have noticed that when CCleaner IS installed then System Restore seems to fail. The workaround we found was to uninstall CCleaner, take a restore point, then reinstall CCleaner. It takes very little time to do this and set the program up again to your liking.

    If I remember correctly, charles_B found that performing a restore in SAFE MODE worked, whereas I had to go along the uninstall route.

    Hope this helps....
    I have no further input to support you on the matter.
    For any follow-up question please contact ZA technical support directly. Link in my signature. It is free for registered users.

    Thank you,
    Fax
    Last edited by fax; February 24th, 2010 at 04:13 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #5
    eliuri Guest

    Question Re: System restore fials to complete after upgrade to ZASS9.1

    Hi again, Fax:

    Yes, I had read that, before i posted the second time. I had uninstalled Ccleaner, but I still couldnt perform a successful system restore.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Solved] De-Installation lead to complete crash of system
    By Nichtidentisches in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 5
    Last Post: February 13th, 2010, 05:44 PM
  2. Re:ZASS9.1 keeps finding new network (redux)
    By lsilvest in forum Windows and ZoneAlarm Messages and Alerts
    Replies: 0
    Last Post: January 31st, 2010, 04:22 PM
  3. SYSTEM RESTORE
    By rtrg in forum Off-Topic
    Replies: 1
    Last Post: April 3rd, 2009, 11:13 PM
  4. Cant do a system restore
    By smithysmith in forum Access Issues
    Replies: 2
    Last Post: September 6th, 2008, 11:39 PM
  5. system restore
    By marklz in forum Access Issues
    Replies: 1
    Last Post: July 9th, 2008, 08:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •