Results 1 to 2 of 2

Thread: Generic host setting

  1. #1
    evvivame Guest

    Default Generic host setting

    Hello,
    In my house, I use the free ZA vers. 8.0.298 whit the settings as wrote SlyFox in this post http://forums.zonealarm.com/showpost...27&postcount=2 and run all fine!!
    In office i have two PC: 1 as gateway for internet and the 2 as client.
    If I use the up setting like three Green Checkmarks and a Red X in the last column, the Client can't access to internet
    Some suggestion?
    Thanks in advance !
    Luciana

  2. #2
    naivemelody Guest

    Default Re: Generic host setting

    Try putting a " ? " instead of red X; if this does not work then it's something else beyond generic host settings. Some other network/ connection issue/ software conflicts, etc.

    You can click here for some more clues > http://forums.zonelabs.com/showthrea...t=home+network
    Last edited by naivemelody; March 19th, 2010 at 10:51 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. setting up expert rules for Generic host 32
    By goldsuntree in forum Common Program Settings
    Replies: 2
    Last Post: May 9th, 2009, 02:35 AM
  2. Re: Another "Generic Host Process..." svchost.exe question -- ZASS won't remember setting.
    By ptulkens in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: December 15th, 2008, 02:38 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: December 14th, 2008, 08:48 PM
  4. Generic Host
    By dwr in forum Security Issues
    Replies: 1
    Last Post: November 23rd, 2008, 10:49 AM
  5. setting of Generic Host
    By grandmere in forum Common Program Settings
    Replies: 3
    Last Post: August 13th, 2008, 08:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •