Results 1 to 2 of 2

Thread: 9.1.007.002 CPU Usage 100%

  1. #1
    kostas4za Guest

    Default 9.1.007.002 CPU Usage 100%

    Hi . my system is running on Wnx XP pro SP2 with Intel P4 1.7ghz Processor and 640mb Ram .

    I have ZA free firewall v9.1.007.002 installed . and it seems that zlclient.exe is using most of my cpu capacity and i have 100% cpu usage almost all the time! even when i run no tasks or programs . its uses about 3000k of memory and 35 to 85 cpu usage all time . it may stop for a few seconds but it continue doing that afterwards . almost non stop .
    I didnt have that problem with previous versions. i used ZA free firewall for years with the same pc . i used almost all versions between 5 - 6.5 with absoloutely no problems at all . now that i have 9.1 installed i have the probem i ve stated earlier .
    any ideas plz ? thanks .

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: 9.1.007.002 CPU Usage 100%

    Quote Originally Posted by kostas4za View Post
    Hi . my system is running on Wnx XP pro SP2 with Intel P4 1.7ghz Processor and 640mb Ram .

    I have ZA free firewall v9.1.007.002 installed . and it seems that zlclient.exe is using most of my cpu capacity and i have 100% cpu usage almost all the time! even when i run no tasks or programs . its uses about 3000k of memory and 35 to 85 cpu usage all time . it may stop for a few seconds but it continue doing that afterwards . almost non stop .
    I didnt have that problem with previous versions. i used ZA free firewall for years with the same pc . i used almost all versions between 5 - 6.5 with absoloutely no problems at all . now that i have 9.1 installed i have the probem i ve stated earlier .
    any ideas plz ? thanks .
    Hi,

    As of July 13, 2010, Microsoft will no longer support Windows XP SP2,
    http://forums.zonealarm.com/showthread.php?t=72318



    Here is the Minimum Computer Requirements for Installing ZAFree 9.1 Product.
    Microsoft Windows, XP SP2 or SP3 Home / Professional
    32-bit, 1GB RAM
    1 GHz or faster processor
    250MB of available hard-disk space
    1.) I recomend Adding more RAM memory and Upgrading Windows XP with Microsoft Sevice Pack 3 Plus the additional 70 Plus critical Microsoft Updates that were released after SP3..

    2.) I'm sorry, but it may be more Cost Effective to Retire your old Minimal Resorce Computer.. and purches a new one..
    Last edited by GeorgeV; April 19th, 2010 at 07:41 AM. Reason: typo
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 100% CPU Usage
    By criticalerror in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 4
    Last Post: April 14th, 2009, 06:39 PM
  2. 100% CPU usage, no GUI
    By captainao in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: May 10th, 2008, 02:35 AM
  3. vsmon 100% CPU usage
    By huku in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 9
    Last Post: January 27th, 2008, 12:31 AM
  4. svchost.exe and 100% cpu usage> One of Microsoft's May 2007 patches had a problem.
    By purple in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 30
    Last Post: May 22nd, 2007, 02:32 AM
  5. 100% CPU usage by ZA when switching between monitor and TV output
    By tbanger in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: February 7th, 2006, 03:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •