Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] ZAExtreme Not Saving Settings!

  1. #1
    kenny782 Guest

    Default [SOLVED] ZAExtreme Not Saving Settings!

    I'm running zone alarm extreme on my windows 7 ultimate 64-bit install.

    No matter how many times I configure it..
    Everytime I exit and restart zonealarm, or just reboot my computer it forgets everything I configure.
    Program control, av, firewall etc.. go back to where I started.

    I've uninstalled/reinstalled twice, then I downloaded a newer build, installed/uninstalled/reinstalled two more times.

    Inbetween all of the above I checked program files, HKLM, HKCU and application data. I made sure every sign of zone alarm was gone before each reinstall.

    I'm also seeing this error in the application log:
    http://forums.zonelab.com/showthread.php?p=278618


    But nobody else is mentioning my problem and the files are only part of Forcefield. So I don't think it's related.

    Thanks,

    Kenny
    Last edited by fax; April 26th, 2010 at 11:41 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: ZAExtreme Not Saving Settings!

    Please follow the Advise posted by Guru Fax, just above this post in this same section of the forum..

    http://forums.zonealarm.com/showthre...612#post278612
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    kenny782 Guest

    Default Re: ZAExtreme Not Saving Settings!

    thanks I'll take a look now.

    -Kenny

  4. #4
    kenny782 Guest

    Default Re: ZAExtreme Not Saving Settings!

    Thanks for the link, it's working now.

    Though for the life of me I don't know why.

    I went through the process, shut everything non-ms in startup off, ZA was saving settings.
    I turned everything on little by little rebooting inbetween.

    When I was done all the same stuff was starting and ZA was saving settings.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: ZAExtreme Not Saving Settings!

    Keep an eye on it. It may be that ZA was able to save your settings while booting alone but third party software could still impair the saving for any ZA changes you may apply.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: February 16th, 2010, 09:28 AM
  2. slow shutdown on saving your settings in winxp
    By jermae in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: October 11th, 2008, 04:42 AM
  3. Hangs on "Saving Settings" with zaSuiteSetup_80_020_000_en.exe
    By lwalrath in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: September 10th, 2008, 09:22 PM
  4. Problem Saving Program Settings with Ver. 5.1.033
    By dazed_dave in forum Common Program Settings
    Replies: 1
    Last Post: May 24th, 2006, 05:52 AM
  5. Saving/Restoring ZA Pro Settings
    By mhogansr in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 4
    Last Post: January 2nd, 2006, 08:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •