Results 1 to 4 of 4

Thread: Some slowdowns after installing 9.2

Threaded View

  1. #1
    caminos Guest

    Default Some slowdowns after installing 9.2

    So like a lot of other users I am now using version 9.2. First thing I noticed is that Internet Explorer 7 starts up slower than usual. Once it starts up it's ok.

    Another thing that I've noticed so far is that even using my volume control panel takes longer than usual. If I bring up the volume control, it takes about five seconds or so before any of the controls become active. If I attempt to move any of the sliders they just won't respond until after that five second delay.

    Edit: Wordpad is exhibiting the same behaviour.
    Last edited by caminos; May 29th, 2010 at 09:07 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: March 14th, 2010, 06:12 PM
  2. Privacy issues, browser slowdowns
    By rbsz in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 12
    Last Post: December 8th, 2009, 07:11 AM
  3. ZA AntiVirus causes major slowdowns on file copies
    By trainfan in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 1
    Last Post: June 27th, 2008, 08:07 PM
  4. Replies: 11
    Last Post: June 3rd, 2008, 12:07 PM
  5. Comcast calls slowdowns justifiable
    By prof_fate in forum Off-Topic
    Replies: 5
    Last Post: February 14th, 2008, 05:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •