Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: ZA 92.044.000 causes weird noises/choppy audio

  1. #11
    vincet Guest

    Default Re: ZA 92.044.000 causes weird noises/choppy audio

    I always installed ZA without the toolbar so I guess it isn't the culprit

  2. #12
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: ZA 92.044.000 causes weird noises/choppy audio

    Great, given the issue is resolved (roll back to earlier versions) I am closing this thread. If you need to re-open the thread please PM me.
    For other ZA related issue simply open a new thread.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZA 92.044.000 Wireless Network Problems
    By mjkerr in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 13
    Last Post: June 4th, 2010, 05:25 PM
  2. ZA 92.044.000 Update
    By PFreitas in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 7
    Last Post: June 4th, 2010, 03:14 PM
  3. Weird Noises while ZA is on
    By Sidewinder in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 3
    Last Post: May 30th, 2010, 07:37 AM
  4. Skype Choppy Due to Firewall
    By luc2000 in forum Common Program Settings
    Replies: 4
    Last Post: September 17th, 2009, 05:12 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: January 22nd, 2008, 09:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •