Results 1 to 4 of 4

Thread: Magicaly disapearing settings

  1. #1
    joshtheclockman Guest

    Default Magicaly disapearing settings

    Zonealarm extream security is erasing all of my settings on reboot, it seems to reset itself back to factory settings either after every reboot. it is also promting me the internet vs trusted zone every 15 mins or so. Its getting mildly irritating as there is more than one user on my computer. Please help.





    ZoneAlarm Extream Security 9.1.507.00 latest downloadable version

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Magicaly disapearing settings

    Hi!
    try to update to latest version. You find it here:
    http://www.zonealarm.com/zaxsdownload/

    First remove you current version with the ZA removal tool:
    http://download.zonealarm.com/bin/fr...cpes_clean.exe

    Is your system stable, crashes/hangs (evident or behind the scene) can cause ZA to loose its settings. This usually happens at shutdown. Also the inability to write to the configuration file can cause what you suggest.

    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    joshtheclockman Guest

    Default Re: Magicaly disapearing settings

    Your a genious. i think this has fixed the problem. thx so much. ill post a reply if i have further problems.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Magicaly disapearing settings

    You're welcome!

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: November 6th, 2009, 10:52 AM
  2. Replies: 23
    Last Post: February 25th, 2009, 03:10 AM
  3. C:\Documents and Settings\Sid Logan\Local Settings\Temp
    By villageblue in forum Malware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: November 9th, 2007, 07:13 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: April 16th, 2007, 08:45 PM
  5. ZAP Settings Changed to "Low" or "Off" Settings for no Reason
    By wvman45 in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 3
    Last Post: September 30th, 2006, 05:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •