Results 1 to 2 of 2

Thread: Slow opening IE8 with v9.1.603.0 - still not fixed yet

  1. #1
    endeavor Guest

    Default Slow opening IE8 with v9.1.603.0 - still not fixed yet

    WXP SP3 IE8

    Release notes says it fixed but it's clearly not

    After starting the computer, when opening an internet link for the first time it takes 20 seconds to connect, but all successive times seems to work normal. I've seen many posts here mentioning the same thing, and I've tried all the suggested procedures they were given to no avail, just like others have now said too.

    I've reinstalled back to v9.1.008.000 which works fine I'm still happy with that, and I have no time or wish testing betas and sending information, sorry.

    I'm not asking for assistance and my post is just an fyi to the list saying the bug is not fixed.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Carlos, California
    Posts
    1,636

    Default Re: Slow opening IE8 with v9.1.603.0 - still not fixed yet

    We have a beta version we like you to try and give feedback on.

    Only reply to us if your able to take time to test give feedback and work with us when we need data from you PC is a very timely manner (hours) and not days.

    Send an email with ALL the following information. If information is missing you will not get a reply.

    First last name
    Email address
    OS
    OS version including service packs installed
    PC brand
    PC speed
    PC memory
    PC hard drive space available on C:
    Browser brand and version
    Internet connection type (dial-up, dsl, cable, etc)
    ZoneAlarm version ( you need to be using ZA 9.1.603 currently)
    Description of your IE8 problem.

    Send ALL that info to: zateam@checkpoint.com

    Forum Moderator
    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 9.1.603.000 issues --> Slow IE8
    By glasnappr in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 5
    Last Post: June 18th, 2010, 01:12 PM
  2. (FIX) Slow loading of IE8 now resolved in free ZA 9.2.057
    By Forum-Moderator in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 0
    Last Post: June 16th, 2010, 05:31 PM
  3. IE8 Slow Delay When Opening New Browser Tab (FYI Only)
    By garywa in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 53
    Last Post: April 19th, 2010, 12:24 AM
  4. New version actually fixed slow problems!
    By sorpot in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: December 5th, 2008, 02:38 AM
  5. ZAISS 8.015 slow shutdown fixed by turning AV off
    By vode in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 1
    Last Post: October 2nd, 2008, 01:31 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •