Results 1 to 2 of 2

Thread: ZASS (9.1.507.000) loosing settings!!!!!!!

  1. #1
    bazpraz Guest

    Angry ZASS (9.1.507.000) loosing settings!!!!!!!

    ZoneAlarm Internet Security Suite (9.1.507.000)

    I've been using paid versions of ZoneAlarm Internet Security Suite for 3 years now and am getting ~~snip~~ NEW NETWORK messages in recent weeks. All this despite trying all the tips and suggestions in this forum.

    ~~snip~~
    Last edited by fax; June 29th, 2010 at 04:46 AM. Reason: offtopic

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,288

    Default Re: Getting PIG SICK of losing settings!!!!!!!

    Hi!
    this is fixed in 603, it is linked to excessive HD writing.

    You can download it from here:
    www.zonealarm.com/zasuitedownload/

    Probably better to fully remove 507 before installing 603.

    Also note that if your system or programs have frequent crashes or hangs or often force manual shutdowns than you could accellerate the breaking of your ZA settings.

    Cheers,
    Fax
    Last edited by fax; June 29th, 2010 at 04:50 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ver 9.1.507.000 Does Not Retain A-V/A-S Settings
    By garywa in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 21
    Last Post: July 4th, 2010, 05:10 AM
  2. Issue with ForceField - ZASS 9.1.507.000
    By kenesel in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 2
    Last Post: June 7th, 2010, 08:38 AM
  3. ZASS Version 9.1.507.000 Problem Resolution
    By morey in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 7
    Last Post: May 29th, 2010, 03:08 PM
  4. Issue with ForceField - ZASS 9.1.507.000
    By dccc in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 3
    Last Post: April 28th, 2010, 12:05 AM
  5. 9.1.507.000 Doesnt remember settings on cold boot
    By mynameis in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 7
    Last Post: April 19th, 2010, 04:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •