Results 1 to 4 of 4

Thread: Updated my ZA part 2.

  1. #1
    Niklasss Guest

    Default Updated my ZA part 2.

    So now after I updated it succesfully, it keeps asking this same question over and over again...



    Cheers

  2. #2

    Default Re: Updated my ZA part 2.

    Hi Niklasss,

    Try resetting your database.

    Please note that this will remove your program permission settings, but re-establishing them is a simple process.

    1) Hold down the Ctrl and Shift keys together.
    2) Right click on the ZA icon near your clock in the system tray lower right corner.
    3) Choose 'Reset' from the box that comes up.
    4) Choose Yes on the Reset Settings dialog box.
    5) When prompted, choose OK to restart your system.
    6) Follow the on screen configuration prompts after reboot.


    Let me know if this worked.



    chiaz

  3. #3
    Niklasss Guest

    Default Re: Updated my ZA part 2.

    Didnt work, but now it asks it like every 15min or so...

  4. #4

    Default Re: Updated my ZA part 2.

    Hi,

    Here is a solution offered by one of the users here.
    it looks like I may have fixed the problem. I rebooted the machine into safe mode with network support. Once it booted into safe mode, I manually started ZA. Then I waited 5 minutes and rebooted again into normal mode. The new network found alert has not popped up since I rebooted. Don't know if it's a coincidence or not, but I'm happy it's working. Hopefully it's not a coincidence and this works for the other people with the same problem.
    Not sure of its validity, but worth a try in any case.

    Keep me updated...


    chiaz

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cannot uninstall part 2
    By ggski in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 7
    Last Post: August 6th, 2008, 11:52 AM
  2. HOW DO I BLOCK PART OF A WEBSITE
    By stevengw in forum Anti-spam & Parental Controls
    Replies: 3
    Last Post: April 17th, 2007, 05:42 PM
  3. Multi-part and thanks
    By snorfle in forum Security Issues
    Replies: 5
    Last Post: March 21st, 2007, 10:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •