Results 1 to 5 of 5

Thread: sound/silent alerts

  1. #1
    wayne_chow Guest

    Default sound/silent alerts

    after upgrading to 9.2, I have a strange problem that I can't figure out...

    in just about every program, whenever there is an 'alert' or warning, the system beeps when it used to run silent before the upgrade...

    e.g. in Word, if it can't find another instance of the search string, it beeps when the pop-up window appears... in Firefox 3 and IE 6, if the string isn't found on the webpage, it beeps... if I'm saving a file in an Office program or from the web and it's asking me if I want to overwrite an existing file with the same name, it beeps...

    I've checked the Sound settings in the Control Panel and everything is still set for 'no sound'... if there is a way to stop the sounds/beeps in zonealarm I can't find it...

    running XP SP3 if that makes any difference...

    any ideas?...

  2. #2

    Default Re: sound/silent alerts

    Hi,

    I think this guide is what you're looking for:
    http://www.howtogeek.com/howto/windo...-system-beeps/

    Cheers.


    chiaz

  3. #3
    lilsassy Guest

    Default Re: sound/silent alerts

    I am now having the same problem after installing the new Zone Alarm 9.2 on my XP Home system. That fix is simple enough, but here's what I want to know. Did the Zone Alarm installation enable something that was previously disabled in Windows, or did the Zone Alarm installation cause a problem in Windows and now I have to disable system beeps to cover it up? I prefer to fix a problem and not cover it up. I'm getting beeps just closing files in graphics programs that I never had a problem in before. Perhaps 9.2 is not ready for prime time yet?

  4. #4

    Default Re: sound/silent alerts

    Hi lilsassy,

    That's a good question. I will try to find out more and get back to you.



    chiaz

  5. #5
    lilsassy Guest

    Default Re: sound/silent alerts

    Strangely enough, my beep problem seemed to magically disappear on its own today. Weird. I did check in Device Manager to be sure that BEEPS didn't magically get disabled overnight without any help from me, and it was still turned on. I rebooted several times last night and couldn't get it to go away. Today it's gone.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Loss of sound
    By jimth in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: May 19th, 2009, 11:49 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: April 3rd, 2008, 06:57 AM
  3. Silent-/Unattended-installation of ZoneAlarm?
    By manwald in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 1
    Last Post: April 1st, 2008, 11:57 AM
  4. No Sound
    By iloveappaloosas in forum Access Issues
    Replies: 8
    Last Post: November 10th, 2007, 02:01 PM
  5. Quick, silent reboot still happens.
    By cubsfanindiana in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 18
    Last Post: September 7th, 2006, 05:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •