Results 1 to 4 of 4

Thread: ZAX does not remember networks on XP, works fine on VISTA/Windows 7

Threaded View

  1. #1
    traderstuart Guest

    Default ZAX does not remember networks on XP, works fine on VISTA/Windows 7

    I realize this is very similar to other threads.

    I am running a licensed ZA Extreme Security on a XP Pro SP 3 (32 bit) machine. I am running version 9.1.603.000.

    Every single time I login it pops up the "found new wireless network" even though the previous time I ticked the box to remember the network. Another thread suggested to update the software to fix the problem, this made no difference, the latest version does not work either.

    I run the same version of ZA Extreme Security on a Vista and a Windows 7 machine. These machines do not have this problem.
    Last edited by traderstuart; July 17th, 2010 at 05:58 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: December 9th, 2009, 02:04 AM
  2. No internet while email works fine
    By nelissen in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 0
    Last Post: December 2nd, 2008, 01:10 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: January 22nd, 2008, 09:19 PM
  4. Vista Home Premium, Program Control works fine in Auto Learn but goes all to **bleep** in Max setting.
    By brickwall in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 10
    Last Post: July 8th, 2007, 09:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •