Results 1 to 2 of 2

Thread: Can I use DataLock on my Desktop?

  1. #1
    Bulldog533 Guest

    Question Can I use DataLock on my Desktop?

    Am I able to use DataLock on my Desktop because I need to encrypt my Desktop PC because I keep getting hackers hacking me and I don't know about any other encrypters and I already bought Zonealarm Extreme Security with DataLock thinking it would work because I didn't see that it says Laptop until I bought it so will it work with My Desktop?

    Thanks in advance, Bulldog533

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Carlos, California
    Posts
    1,640

    Default Re: Can I use DataLock on my Desktop?

    Yes you can use DataLock on desktop PC's as well as laptop PC's

    Forum Moderator
    Last edited by Forum-Moderator; July 12th, 2011 at 02:25 PM.
    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Uninstalling Datalock
    By leisuretime in forum ZoneAlarm DataLock
    Replies: 1
    Last Post: April 19th, 2010, 07:10 PM
  2. DataLock has locked me out!!!
    By Zimbony in forum ZoneAlarm DataLock
    Replies: 13
    Last Post: March 19th, 2010, 09:40 AM
  3. ZAES and DataLock
    By Narxis in forum ZoneAlarm DataLock
    Replies: 3
    Last Post: March 9th, 2010, 11:41 PM
  4. What is ZoneAlarm DataLock?
    By Forum-Moderator in forum ZoneAlarm DataLock
    Replies: 0
    Last Post: March 2nd, 2010, 01:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •