Results 1 to 2 of 2

Thread: Why isn't ForceField compatible with Windows7 ?

  1. #1
    Albbas Guest

    Default Why isn't ForceField compatible with Windows7 ?

    I bought ForceField and wanted to install it on my pc running on Windows7, but did not succeed installing it. I received a message that the program is not compatible with Windows7.

    Is that really true?

    Greetings from
    Albbas

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: Why isn't ForceField compatible with Windows7 ?

    No forcefield latest version its perfectly compatible with windows 7.

    If you have a valid license you can contact, free of charge, the ZA technical support at the link in my signature. They are available 24h/7d

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zonealarm +windows7 = bluescreen =lan/wlan not working anymore
    By xiaoan in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 7
    Last Post: November 25th, 2009, 06:16 PM
  2. New standalone version of ForceField compatible with FireFox 3.5.5
    By Forum-Moderator in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 0
    Last Post: November 20th, 2009, 05:20 PM
  3. free firewall for windows7
    By silverwing in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: May 17th, 2009, 10:33 PM
  4. ForceField Opera Web Browser Compatiblity - not Opera Web Browser Compatible in Current Release
    By andrewmann in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 2
    Last Post: August 15th, 2008, 03:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •