Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Massive problems after trying to uninstall ZA 9.2.58

  1. #1
    mustela Guest

    Default [SOLVED] Massive problems after trying to uninstall ZA 9.2.58

    Hello,

    I'm having some annoying problems since I tried to uninstall ZA 9.2.58 (Win XP SP3):

    On every startup a window appears telling me to reboot in order to remove Endpoint Security completely. If I click OK the system reboots and window is still there.
    There is also a Dos Window cpes_clean_launcher.exe

    In addition to that my internet connection seems to be affected: During the first few minutes after starting the system it works but then I can't get connections to new pages. It needs a restart to get another five minutes or so online...

    Do you know what this could be and how to fix this?

    Thanks in advance...

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: Massive problems after trying to uninstall ZA 9.2.58

    Here below for removal instructions.
    http://forums.zonealarm.com/showthread.php?t=75017

    Probably the current ZA is not compatible with your setup

    Cheers,
    Fax
    Last edited by fax; August 14th, 2010 at 02:27 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    mustela Guest

    Default Re: Massive problems after trying to uninstall ZA 9.2.58

    Thank you very much. It seems to have worked.

    Best,
    mustela

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: Massive problems after trying to uninstall ZA 9.2.58

    You're welcome!

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ZA uninstall trouble
    By Hudel in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 3
    Last Post: August 14th, 2010, 12:39 PM
  2. [SOLVED] No internet access after ZAE uninstall
    By thornev in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: December 16th, 2009, 08:57 AM
  3. having massive problems with zone alarm...root certificate..
    By cleanprophet in forum Security Issues
    Replies: 1
    Last Post: April 15th, 2006, 03:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •