Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: [SOLVED] ZA Force Field Won't Install --> SAFE MODE

  1. #1
    Terranaut Guest

    Default [SOLVED] ZA Force Field Won't Install --> SAFE MODE

    I have purchased and installed Force Field but, when I try to run setup I get a message saying it is "not compatible with this version of Windows". I have Win7 x 64bit Home Premium. I've deleted the setup file and redownloaded with the same result. I tried live chat but no response after 10 mins, so pretty fed up

    Thanks in advance for any help.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    Quote Originally Posted by Terranaut View Post
    I have purchased and installed Force Field but, when I try to run setup I get a message saying it is "not compatible with this version of Windows". I have Win7 x 64bit Home Premium. I've deleted the setup file and redownloaded with the same result. I tried live chat but no response after 10 mins, so pretty fed up

    Thanks in advance for any help.
    Live Chat is avalable 24/7 *** Except: on Holidays..
    If they are not online durring the official Holiday then they will be back on line Tuesday Morning after the Holiday..
    Last edited by GeorgeV; September 6th, 2010 at 03:29 AM. Reason: typo
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Terranaut Guest

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    Not aware that yesterday was a holiday but will try again. Thanks for your response.

  4. #4
    Terranaut Guest

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    OK I've just opened a Live Chat window, submitted my details and stared at an empty window for 30 minutes. Java scripts are enabled, is there anything else I should be doing?

    PS I typed my text into the bottom window and pressed "send" then.....nothing.
    Last edited by Terranaut; September 7th, 2010 at 10:50 AM. Reason: Postscript

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    Quote Originally Posted by Terranaut View Post
    OK I've just opened a Live Chat window, submitted my details and stared at an empty window for 30 minutes. Java scripts are enabled, is there anything else I should be doing?

    PS I typed my text into the bottom window and pressed "send" then.....nothing.

    Nobody resonded when you clicked send?

    Then you never made contact with Tech support..
    Close that session and start a new one..
    Everytime I've contacted Tech Support I get a Responce with a Name in a matter of moments, even if it is just to say, standby one moment, I'll get back to you..
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  6. #6
    Terranaut Guest

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    Have tried several times, still not sending text. When I mouse over send key cursor changes to a hand but when I click nothing happens.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    Quote Originally Posted by Terranaut View Post
    Have tried several times, still not sending text. When I mouse over send key cursor changes to a hand but when I click nothing happens.
    This sounds like you have something on your computer that is Blocking the send key?

    It is Sometimes very Difficult to Diagnose and fix a Computer from halfway across the Country, without All the Details,without the ability to sit in front of your Computer monitor and see what's going on..

    Here is the Malware Clean-up Guidance
    NOTE: the steps below works only if you are on the latest versions of ZA (version 9.1.507 or later). If you are not, please update.
    Try to perform a full Antivirus/Antispyware scan but in SAFE MODE WITH NETWORKING.

    1. Set ZA Antivirus/antispyware to "Super Scan" under the advanced options of the ZA antivirus/antispyware tab (scan modes);
    2. Reboot in SAFE MODE WITH NETWORKING;
    3. Manual run ZA (ZA firewall will be OFF but Antivirus/Antispyware will be functional);
    4. Run a full ZA AV/AS scan;
    5. Reboot in Normal Mode
    6. Set ZA Antivirus/Antispyware back to default Quick scan

    How to start in SAFE MODE WITH NETWORKING

    If the above fails try to clean your system with:

    A. Download update and scan with MBAM
    WARNING: Some malware will block the download of this software, rename the installer to a random name before saving and running (you can change the .exe into a .com)
    B. Use the superantispyware online cleaning tool --> Here or download, update and scan with superantispyware FREE
    WARNING: Some malware will block the download of this software, rename the installer to a random name before saving and running.
    C. Download, update and scan with Emsisoft Emergency Kit --> HERE

    Still Problems? Try the bootable CD fromDrWeb

    For a final check that your PC is clean run Hitman Pro cloud scanning (the scanner is free not the cleaning)

    if ALL the above fails please post your Hijackthis log to Bleepingcomputer or SpywareHammer

    Once you have cleaned the system please remember to purge the windows system restore points. You may be reinfected otherwise.
    - Disable system restore (How to disable windows SYSTEM RESTORE);
    - Reboot the PC
    - Re-ensable system restore
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  8. #8
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    Also try to install the latest java software. May be you have it corrupted. http://www.java.com/en/download/index.jsp
    Finally try with another browser (IE8 or Firefox) and/or fully clean your browser cache.

    Also check you are not blocking the support servers in the hosts file:
    http://server.iad.liveperson.net/

    Fax
    Last edited by fax; September 8th, 2010 at 03:45 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  9. #9
    Terranaut Guest

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    @Fax
    Thanks - I switched to IE and got through to Live Chat ok. They suggested I try to install in safe mode, which I will try now.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: ZA Force Field Won't Install

    Great! Keep following up with support on the issue in case it still does not work.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [WORKAROUND] Update to 9.3.014.000 -> Install in SAFE MODE
    By doncorneo in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 1
    Last Post: August 1st, 2010, 12:26 PM
  2. Install in Safe Mode worked
    By temporary user in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 0
    Last Post: December 30th, 2009, 02:54 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: October 14th, 2009, 09:54 AM
  4. Force Field
    By clinchfield in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 3
    Last Post: October 6th, 2009, 09:30 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: August 29th, 2008, 05:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •