Results 1 to 2 of 2

Thread: AV - Fails to Update with HIGH security settings

  1. #1
    ronzeman Guest

    Question AV - Fails to Update with HIGH security settings

    A friend uses ZA EX. and reported to me that he couldn't connect to server to update. I suggested he temporarily lower his security setting to MED from HIGH. Updates worked fine at the lower setting. When he switched back to HIGH the problem came back. Any suggestions based on this sketchy info. ( I use ZISS and have no problems w updates at high security setting )

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: AV - Fails to Update..??

    This means bad or corrupted ZAX settings. A reset should resolve it.
    Also check which HIGH security settings. By default ZA trusted zone should be set to MEDIUM and not to high.

    If not this below should also do it:
    [SOLVED] 'Anti-virus needs an update' --> Proxy settings + server exceptions

    Cheers,
    Fax
    Last edited by fax; September 30th, 2010 at 01:28 PM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Extreme security update fails
    By chriscp in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 3
    Last Post: April 10th, 2011, 05:22 AM
  2. Replies: 16
    Last Post: January 8th, 2008, 10:07 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: November 25th, 2007, 03:46 AM
  4. ZoneAlarm Fails randomly during high packet load
    By urufu in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 6
    Last Post: October 18th, 2006, 09:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •