Results 1 to 2 of 2

Thread: One web site wont connect since update ?

  1. #1
    70sfreak Guest

    Default One web site wont connect since update ?

    Hello all . Since installing an update I have not been able to visit one of my favorite web sites. Nothing else seems affected ? . The site status says "safe, you are free to move about as you wish" but internet explorer says "cannot display the page". I can log onto the site at work and all my friends get on there so the site is not down. I cannot link to it , go in from google or any other way . Can anyone help please ?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,284

    Default Re: One web site wont connect since update ?

    ZA does not have features to block sites without any warning. This point to an issue on the system. Unless you have customised ZA with specific settings

    Right click the ZA icon near the clock --> about --> copy to clipboard and paste it here. This way at least we (users) get any idea of which ZA are you using and the version.

    May be it would be useful to post: your OS, other security installed... etc...

    More info you post more likely others users here will help in finding the problem.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't connect to local site
    By jack_mcs in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 6
    Last Post: September 22nd, 2008, 04:37 AM
  2. Web Site Access
    By slup in forum Access Issues
    Replies: 2
    Last Post: September 29th, 2006, 10:16 AM
  3. Cannot add web site to site list
    By blackshw in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: August 17th, 2006, 01:51 PM
  4. Zone Alarm wont let Yahoo messenger connect.
    By thirdmainroad in forum Access Issues
    Replies: 7
    Last Post: August 8th, 2006, 01:22 AM
  5. Can't connect to Ebay site
    By maryd in forum Access Issues
    Replies: 4
    Last Post: May 1st, 2006, 12:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •