Results 1 to 2 of 2

Thread: Selective web access

  1. #1
    igbala Guest

    Default Selective web access

    Been using ZASS for a while. On the latest version.

    Everything was ship-shape until three days ago when ALL Multiple Accounts in Outlook Express suddenly started giving this error:

    "The host 'mail.comcast.net' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'mail.comcast.net', Server: 'mail.comcast.net', Protocol: POP3, Port: 995, Secure(SSL): Yes, Socket Error: 11001, Error Number: 0x800CCC0D"

    Three Comcast Account IDs now cannot access the web.
    Four other accounts accessing multiple domains are in the same situation.

    All the settings have been checked multiple times. Besides, seven of them cannot simply become unable to access the web at the same instant, with the same error, unless something is restricting their access.

    I suspect ZASS. I deleted the OE entry in ZASS and allowed it to be auto-set. No dice. I downloaded Thunderbird, configured it and tried to access my emails using different approved Ports. No dice. All other access to the web is fine. Anyone ever come across this sort of issue? Any idea for a fix? Making the Internet Zone Medium Security didn't help.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: Selective web access

    Hi!

    right click the ZA icon near the clock, choose shutdown, wait a minute and now test outlook. Does it work? If not, its not ZA.
    Btw, you should always mention the exact version of ZASS used and OS SP + any other secuirty tool used otherwise its really difficuly to give you some feedback about it.

    Fax
    Last edited by fax; October 27th, 2010 at 08:41 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Selective Privacy Advisor popups ?
    By guermantes in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 1
    Last Post: July 23rd, 2008, 06:49 AM
  2. Selective problems using Firefox
    By trautmak in forum Access Issues
    Replies: 1
    Last Post: July 12th, 2008, 02:30 PM
  3. Selective Application Access Issues
    By zanzibobstar in forum Access Issues
    Replies: 1
    Last Post: November 2nd, 2007, 08:34 AM
  4. IE can't access the web
    By rabney in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: October 11th, 2006, 03:47 AM
  5. Web Site Access
    By slup in forum Access Issues
    Replies: 2
    Last Post: September 29th, 2006, 10:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •