Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] FF toolbar is not working after system restore despite all efforts.

  1. #1
    aol Guest

    Default [SOLVED] FF toolbar is not working after system restore despite all efforts.

    I did a system restore to an earlier date and then undid it again. FF now does not work. I have uninstalled Firefox and ZASP (cpes_cleaner does not seem to work with windows 7 x64, even though it starts and run/cancel are shown, once I click run it disappears) and reinstalled them to no avail. The FF add-on is shown as installed and the toolbar appears under view>toolbars as well but actually they don't work, no toolbar in the browser window and downloads do not pass by FF any more.

    I have also used the FF uninstaller to uninstall it, that worked (no add-ons or ZA toolbar anymore), but the standalone installer even though it worked as well, except the problem was not solved. Back to square one.

    Windows 7 Pro x64
    Firefox 3.6.12

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: FF toolbar is not working after system restore despite all efforts.

    Hi!

    please follow all suggestion detailed here:
    README FIRST: ForceField Toolbar - Common Resolutions to Problems

    With a little patience you will solve your problem. a reset of firefox profile + a reinstall of ZA Extreme should solve the issue.
    Btw, Cpes needs to be run as adminitrator (right click of the mouse, run as...)

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    aol Guest

    Default Re: FF toolbar is not working after system restore despite all efforts.

    Thank you Fax.

    It appears that it had solved the problem and maybe what was needed was one more reboot. Lo and behold today i open the browser and the FF toolbar is there.

    Many thanks for your support and making the effort to answer.

    AOL.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: FF toolbar is not working after system restore despite all efforts.

    You're welcome!
    Thank you for taking the time to report back.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] How to restore mirc connectivity - SSL Certificate
    By mamfelt in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 3
    Last Post: January 18th, 2010, 01:46 AM
  2. [SOLVED] ForceField Toolbar disappeared when selecting Short Toolbar
    By palzero in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 0
    Last Post: January 5th, 2010, 11:28 PM
  3. [Solved] Fix for trojan in your System Restore files..
    By gardenperson in forum Security Issues
    Replies: 5
    Last Post: November 6th, 2009, 12:25 PM
  4. system restore not working after install of 8.0.400.020
    By marmaladecat in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 4
    Last Post: July 4th, 2009, 03:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •