Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] VPNcheck doesn't run with ZA pro --> Not a ZA issue

  1. #1
    Chan Eric Guest

    Thumbs up [SOLVED] VPNcheck doesn't run with ZA pro --> Not a ZA issue

    Hello everybody,

    I use ZA pro 9.3.037 with Tuvpn OpenVPN and VPNcheck on Windows XP sp3+.

    Before ZA pro, I used ZA free 9.2.076 and VPNcheck worked well, VPNcheck opened Firefox, Thunderbird and Skype automatically after the VPN connexion. Now with ZA pro VPNcheck no longer opens Firefox Thunderbird and Skype, but if I don't load ZA at startup VPNcheck works well again.

    In Program Control/Programs VPNcheck has smartdefense on, Trust level is Super and of course Acces trusted and internet are on, others are "?".

    Do u have a idea?

    Thanks
    Eric

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: VPNcheck doesn't run with ZA pro

    Sorry, no idea.
    Probably better to ask VPNcheck support for hints on how to configure ZA with VPN check. They for sure know how to configure it.

    Fax
    Last edited by fax; November 12th, 2010 at 11:11 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Chan Eric Guest

    Default Re: VPNcheck doesn't run with ZA pro

    I have found the solution myself, I have just unchecked in ZA pro Firewall/Main/Advanced "Allow uncommon protocols at high security".
    It seems strange but now it's ok .

    Eric

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: VPNcheck doesn't run with ZA pro

    Thank for taking the time to report about the solution.
    Closing this thread since the issue is resolved. Please do not hesitate to PM me if you need to re-open it.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: VPNcheck doesn't run with ZA pro

    Correction:

    Quote Originally Posted by Chan Eric View Post
    Unfortunately Uncheck "allow uncommon protocols at high security" has nothing to do with this problem, that's the reason why it seemed strange.
    The solution is : Program control/Programs/VPNCheck (Open VPN)/option "allow application interaction" and "Allow Application Interaction" must be "on".
    Sorry
    Eric

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  6. #6
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: [SOLVED] VPNcheck doesn't run with ZA pro --> Not a ZA issue

    Correction from the OP.

    Quote Originally Posted by Chan Eric
    Hello Fax,

    Sorry for my late answer, I was very busy. Za pro has nothing to do with VPNCheck problem. I give you the solution, even if it's a item rather for VPNCheck forum :

    > It's depend about order of loading between OpenVPN and VPNCheck. If VPNCheck start
    > after the OpenVPN connexion, VPNCheck doesn't launch the applications (surely because
    > it doesn't detect any change of IP adress).
    >
    > I have solve this problem by using StartupDelayer program. I delayed for 3 seconds
    > OpenVPN and now VPNCheck always launches the applications.

    In fact, when I closed Za pro, I changed the order of loading, that's the reason why I thought that Za pro was guilty.

    Sorry for my error
    Eric

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ZA 10.1.101.000 fixes a past Firefox issue
    By dbminter in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 0
    Last Post: April 26th, 2012, 03:48 PM
  2. [Solved] Zonealarm Free 9.2 Issue With Windows 7
    By y01nk in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 1
    Last Post: November 9th, 2011, 04:24 PM
  3. [SOLVED] Zone Alarm toolbar issue
    By tamhbrih in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 15
    Last Post: December 13th, 2010, 03:59 PM
  4. [SOLVED] Really need help DCOM Exploit issue
    By diva42 in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 3
    Last Post: June 8th, 2010, 12:42 PM
  5. [Solved] Windows 7 Issue installing ZA got SP1 Error.
    By jtaah in forum Windows and ZoneAlarm Messages and Alerts
    Replies: 2
    Last Post: April 14th, 2010, 03:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •