Results 1 to 4 of 4

Thread: Anti-phishing problems

  1. #1
    Lech Guest

    Default Anti-phishing problems

    Hi, I've ran into some problems with anti-phishing. It shows in the red (problem), when clicked on the "fix" button - nothing happens. When I get
    into the panel, it is "off" and doesn't allow to switch to "on". Also the "settings" button is grayed out. I'm running 32 bit Vista Home Premium with
    Firefox 3.6.12 + No Script + Avira + ZoneAlarm 9.2.102(the latest)
    Any solutions?

    ~~snip~~
    Last edited by fax; December 5th, 2010 at 06:35 AM. Reason: offtopic

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: Anti-phishing problems

    Hi!

    I would suggest trying to run firefox in safemode or resetting its profile together with a clean re-install of latest ZA. Other third party add-ons in firefox could be the origin of the issue. btw, latest ZA (102) is compatible with AVG. It was released to fix this problem (Install AVG before ZA to avoid the false warning by AVG).

    You find steps to reset firefox and the fixing of other problems here:
    README FIRST: ForceField Toolbar - Common Resolutions to Problems

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Lech Guest

    Default Re: Anti-phishing problems

    I ran Firefox in the safe mode with all add-ons disabled and nothing changed.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: Anti-phishing problems

    Quote Originally Posted by Lech View Post
    I ran Firefox in the safe mode with all add-ons disabled and nothing changed.
    Please review the suggestion in thread already mentioned. A combination of firefox profile reset + reinstall ZA should fix it. If not, then there are other issue on top of ZA and firefox

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anti-phishing turns off ??
    By daza in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 4
    Last Post: December 24th, 2010, 05:12 AM
  2. Anti-phishing ling at startup
    By jrmay28 in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: October 25th, 2010, 12:12 AM
  3. Anti-phishing is OFF
    By zausername in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 0
    Last Post: October 20th, 2010, 09:48 AM
  4. anti-phishing
    By hartysmith in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 1
    Last Post: September 19th, 2010, 05:02 PM
  5. "Anti-Phishing Phil"
    By SlyFox in forum Off-Topic
    Replies: 0
    Last Post: October 10th, 2007, 12:47 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •