Results 1 to 3 of 3

Thread: WS FTP 2007 Pro - can't connect => Upgrade to wsftp v.12

  1. #1
    pixieperf Guest

    Lightbulb WS FTP 2007 Pro - can't connect => Upgrade to wsftp v.12

    I've just installed ZoneAlarm Extreme Security, and now cannot connect to my website via WSFTP 2007 Professional. Can someone please tell me what settings I need to add so that I can connect? I have managed to actually connect a few times (but it takes awhile). And when it finally does connect, I cannot see my files. It's a blank space, and clearly that's not the case b/c my site is up and running. Any info would be greatly appreciated. Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: WS FTP 2007 Pro - can't connect

    Hi!
    have you checked at their support site? I see many using ZA with no apparent problem.
    Probably worth to post there and ask if any particular settings are needed for the FTP program to work.

    http://forums.ipswitch.com/Forum6-1.aspx

    Unless you have changed some configuration settings in ZA, the first 20 days it will automatically setup permissions for all your programs. Also ensure that your LAN is set to trusted (e.g. 192.168.X.X.) and the ZA firewall section (zones).

    Have you fully removed other security tools installed on the system? Its not enough to disable them.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    San Carlos, California
    Posts
    1,636

    Default Re: WS FTP 2007 Pro - can't connect

    We just happen to use Ipswitch wsftp pro a lot here and ZA will automatically configure all the proper settings for the program if you let us.

    It works flawlessly with ZA, it is not a bug.

    NOTE: you have an old un-supported version of wsftp. We test with the latest version 12. Upgrade wsftp first. Support will not help with old outdated software like that.

    You may have some custom configuration of ZA that blocks it or something else.

    Check the log files to see if anything is blocked when wsftp tries to connect and if it is add that entry to the trusted zone from the log viewer.

    Also your ZA DB files may be corrupt and you should try resetting them.
    CTRL+SHIFT then right click the Z icon in system tray and select Reset.

    Forum Moderator
    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: March 15th, 2009, 10:44 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: April 26th, 2008, 06:07 AM
  3. Anonymizer won't run at all after last auto upgrade approx Nov 1, 2007
    By compdevjn in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 0
    Last Post: November 11th, 2007, 11:13 AM
  4. Vista Norton IS 2007 and ZA IS 7 cannot connect to Web
    By dddum in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: September 14th, 2007, 03:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •