Results 1 to 2 of 2

Thread: 0Xc0000142 Failed to initialize ZA pro

  1. #1
    andregau Guest

    Default 0Xc0000142 Failed to initialize ZA pro

    System : XP SP3 with last updates
    2 users : administrator and standard user

    - I renewed my ZA pro license the 19th dec and downloaded the last update frm my acount.
    - In administrator account I made a clean uninstall of previous version (9.1.019.000) then the installed new version. After restart of system, it works OK on administrator account except the problem of the new network treated in another thread.

    - when I come back to the standard(unpriviledged user) I get the above error message.

    - I the came back to the previous version and it works (with the new license number)


    Thank you to provide answer

    So I conclude there is a bug in the new version.

    Is there a foreseen patch to correct the bugs ? or a workaroud ?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: 0Xc0000142 Failed to initialize ZA pro

    Considering you are a licensed user you should troubleshoot your issue with the official ZA technical support. Its important to follow-up with them and in case of no solution request a refund. Link to support in my signature.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I also get - 0Xc0000142 Failed to initialize
    By zafree_user in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 3
    Last Post: February 11th, 2008, 01:27 AM
  2. 0Xc0000142 Failed to initialize
    By beridan in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 1
    Last Post: February 8th, 2008, 09:30 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: December 21st, 2007, 10:12 AM
  4. ZLClient.exe error Cant initialize properly 0xc0000142
    By fastballspecial in forum ZoneAlarm Installation
    Replies: 2
    Last Post: December 4th, 2007, 06:15 PM
  5. Panel failed to initialize.
    By swash in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 11
    Last Post: November 9th, 2007, 01:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •