Results 1 to 2 of 2

Thread: Updates Fine But Won't ReActivate

Hybrid View

  1. #1
    xhbtz Guest

    Default Updates Fine But Won't ReActivate

    AV/AS updates automatically or manually, but stays deactivated.

    When I click "Click Here to Update Now and Reactivate Scanning", it updates, then says "Update Complete" and "System Up to Date", but still does not reactivate.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Updates Fine But Won't ReActivate

    Hi!
    please contact the ZA technical support and report in detail the issue. They will help you to troubleshoot the issue.

    Please post back if you will be able to resolve the issue. It may help other user with the same problem.

    Link to technical support is in my signature.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anti-virus/anti-spyware deactivated -- can't reactivate
    By ruxCYtable in forum ZoneAlarm Anti-virus & Anti-spyware
    Replies: 1
    Last Post: May 23rd, 2010, 05:41 PM
  2. duh,thanks worked fine...
    By oldsod in forum Malware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: May 25th, 2008, 05:04 PM
  3. Everything fine except auto updates!
    By exbrummie in forum Common Program Settings
    Replies: 1
    Last Post: September 12th, 2006, 11:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •