Results 1 to 4 of 4

Thread: zlclient.exe alert

  1. #1
    h_wijnen Guest

    Default zlclient.exe alert

    Hi,
    The last 2 days I do get the following message from zlclient.exe;
    Ther is no disk in the station. Please put a capable medium in the station
    \Device\Harddisk2|DR2

    Does zlclient.exe belong to zonealarm?
    What does it mean.

    I can't get rid of the message even when I click Continue or Stop.

    Anybody knows what to do to fix it?
    Thanks.
    Harry.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: zlclient.exe alert

    Exact version of ZA used? OS?
    Explain what exactly is the error? Picture?

    If you have done some hardware changes recently or your system suffered harware problems you may need to remove and re-install ZA.

    More information you post more likely you will get other users feedback here. If you have a licensed version of ZA you can contact, free of charge, the official ZA technical support at the link in my signature.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    h_wijnen Guest

    Default Re: zlclient.exe alert

    Hi fax,
    I use Vista as os an have a payed for ZoneAlarm internet security suite version 9.3.037
    I make pfoto's with differt types of memorycatds. To read tthe memorycard I use a multi-cardreader. When i started using a SDHC card the appearence of the error message starts.
    The error message says: Zlclient.exe There is no capable medium in the drive. Put it in.

    First I didn't know what was meant untill I switch off the usb-cable from the card reader from the laptop. When I use i different type of memory from another camera in the cardreader and couple it with the USB-cable it starts again with the errormessage. Clicking away doesn't work.

    Why is Zlclient getting involved with this?
    Thanks,
    Harry

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: zlclient.exe alert

    Sorry never heard of this problem before unless other users here have other suggestions I would recommend you contact the official ZA technical support at the link in my signature and check with them about it.

    Thanks,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 39
    Last Post: December 12th, 2007, 09:55 AM
  2. Zlclient.exe, vsmon.exe continually loading, never finish
    By firewhaler in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 9
    Last Post: February 18th, 2007, 08:11 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: April 17th, 2006, 04:01 AM
  4. zlclient.exe alert
    By lukem in forum Windows and ZoneAlarm Messages and Alerts
    Replies: 2
    Last Post: April 13th, 2006, 06:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •