Results 1 to 2 of 2

Thread: Zone Alarme toolbar and Avira webguard problems

  1. #1
    iskander71 Guest

    Default Zone Alarme toolbar and Avira webguard problems

    Hello,

    I have just installed Zone alarme Pro:

    ZoneAlarm Pro version:9.3.037.000
    TrueVector version:9.3.037.000
    Driver version:9.1.522.000
    ZoneAlarm Browser Security 1.5.152.14
    ZoneAlarm ForceField Spyware Scanner 1.5.152.14
    ZoneAlarm ForceField Anti-Phishing Database 1.2.104.0
    ZoneAlarm ForceField Spyware Sites Database 04.125

    I have a desktop and Windows xp pro sp3, I use Firefox Firefox/3.6.13.

    First time, I have seen visual bug in Firefox, lots of buttons appears on th right of adress bar, but they don' t work when I clic on one of them.

    So I went to Firefox options od complemmentary modules, but options of Zone alarm toolbar is gray. Then I desactivated then all is ok with visul bug.

    But now I have desactivate ZA toolbar, am I protected by ZA on the web ?

    I have constaded too that Avira Antivir Premium version 10.0.0.89, has his webguard desactivated and I can' t activated cause it is gray. His umbrella is on the tray isclosed.

    Why is the webguard of Avira off ? is it normal ? is ZA who do the job now ? even if I have desactivated the ZA toolbar ?

    Thank you.

    http://uppix.net/9/4/6/2a8af53c0c07c...dfce042720.png


  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: Zone Alarme toolbar and Avira webguard problems

    Probably an issue with the skin you use have you tried to fully reset firefox and use no custom skin?
    Btw, if ZA toolbar is diabled then you have no protection from the toolbar. Same applies for AVIRA.

    I would also suggest to contact the official technical support at the link in my signature. They may be able to help.

    Thanks,
    Fax
    Last edited by fax; January 14th, 2011 at 06:09 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Is ZoneAlarm copatible with Avira Antivirus?
    By zaph44 in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 0
    Last Post: October 14th, 2010, 04:52 AM
  2. README FIRST: ForceField - Toolbar - Virtualization: Common Resolutions to Problems
    By Sky Soldiers in forum Web Security/Security Toolbar/Do Not Track
    Replies: 0
    Last Post: May 4th, 2010, 06:00 PM
  3. ZA does not recognise Avira AV
    By frank_thomas in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 3
    Last Post: March 19th, 2009, 07:05 AM
  4. Cant update AVIRA since ZA installed
    By wolfseye in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 1
    Last Post: October 9th, 2008, 02:40 AM
  5. Is ISAFE.EXE part of Zone Alarme?!
    By jimryannz in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 1
    Last Post: September 26th, 2006, 12:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •