Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] ZAFreeFirewall - No internet access

  1. #1
    lohith Guest

    Angry [SOLVED] ZAFreeFirewall - No internet access

    I installed ZAFreeFirewall and browser lost internet connection after 20-30 mins.
    I ununstalled, still browser cannot access internet, however can connect intranet sites.
    I re-installed ZA again, again same problem, after 15-20 mins browser loosing internet access eventhough I can ping website from command window. I tried several times uninstalling and installing and frustrated after several hours trouble-shooting.

    Now, everytime, after start-up cpes_launcher.exe running and prompting me to reboot.

    At this point, i'm really unhappy with ZA, even though I'm a customer of earlier versions.

    Please help.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: ZAFreeFirewall - No internet access

    Sorry to hear you have problems with ZAFREE. Please note that we all users here and ZAfree offers no official support. If the latest version of ZA free does no work for you then better to stay away from it and look for alternatives out there.

    You can install ccleaner (www.ccleaner.com). Under the tools section you have a startup utility where you can remove entries that start at boot. Remove cpes. You can also use the windows MSCONFIG.

    To remove any leftovers from ZA installation manually, see here:
    I cannot find or run the ZoneAlarm uninstall program (Vista)
    I cannot find or run the ZoneAlarm uninstall program (XP/2000)

    It is also useful to serach this board for common solution. Searching for "no internet access" will give many hints to resolve your issue.

    Thanks,
    Fax
    Last edited by fax; February 17th, 2011 at 01:49 AM.

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ZoneAlarm Suite Not Asking For Internet Access For IE8..
    By shadowstylez in forum ZoneAlarm Configuration
    Replies: 5
    Last Post: November 27th, 2010, 03:42 AM
  2. [SOLVED] Loss of Internet Access from Browser --> AVG settings
    By ThreeColt in forum ZoneAlarm Free Firewall
    Replies: 6
    Last Post: June 27th, 2010, 04:06 PM
  3. [SOLVED] No internet access after ZAE uninstall
    By thornev in forum General - Questions that don't fit any other category
    Replies: 2
    Last Post: December 16th, 2009, 08:57 AM
  4. CANNOT ACCESS WEBSITES - PROBLEM SOLVED!!!!!!!!!
    By cpiel in forum Access Issues
    Replies: 0
    Last Post: February 14th, 2006, 05:08 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •